TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Москва нови 130 лажни повици за бомба, евакуирани над 100.000 луѓе

Сакам да кажам - 06.10.2017

Над 100.000 луѓе се евакуирани денеска од повеќе локации во Москва, поради 130 лажни повици за бомба. Евакуирани се шопинг центри, училишта, железнички станици и деловни згради. Повиците за бомба продолжиле и вечерва, по што е евакуирана спортската ...

Нови над 100 дојави за бомби во Москва

Локално - 07.10.2017

Москва се обидува да се справи со зачестените лажни сигнали за бомби , кои водат до евакуација на трговски центри, училишта, железнички станици и административни згради, информира АП. ТАСС објави дека денес во Москва се регистрирани само повеќе од ...

Москва бомбардирана со лажни дојави за бомби

Точка - 06.10.2017

Повеќе од 130 лажни закани за бомби се регистрирани денес во Москва, при што беа евакуирани околу 100.000 луѓе. Цел на лажните извештаи беа сите четири аеродроми во Москва, пет железнички станици, 15 трговски центри, неколку хотели, повеќе од 20 ...

Eвакурани 100.000 жители на Москва

Тера - 07.10.2017

Над 100.000 луѓе се евакуирани од повеќе локации во Москва, поради 130 лажни повици за бомба. Евакуирани се шопинг центри, училишта, железнички станици и деловни згради. Повиците за бомба продолжиле и вечерва, по што е евакуирана спортската арена ...

Москва бомбардирана со лажни дојави за бомби

Вечер - 07.10.2017

Повеќе од 130 лажни закани за бомби се регистрирани вчера во Москва, при што беа евакуирани околу 100.000 луѓе Повеќе од 130 лажни закани за бомби се регистрирани вчера во Москва, при што беа евакуирани околу 100.000 луѓе.

Москва бомбардирана со лажни дојави за бомби

Sky - 07.10.2017

Повеќе од 130 лажни закани за бомби се регистрирани денес во Москва, при што беа евакуирани околу 100.000 луѓе. Цел на лажните извештаи беа сите четири аеродроми во Москва, пет железнички станици, 15 трговски центри, неколку хотели, повеќе од 20 ...