TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ѓеорѓиевски вети три училишни спортски сали во Куманово

Kumanovo News - 06.10.2017

Кандидатот за градоначалник на коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ, Зоран Ѓорѓиевски на денешната прес-конференција најави дека како одговорна партија ќе продолжат со практиката по која се препознатливи, а тоа е прецизно дефинирање и лоцирање на проектите, ...

Ѓорѓиевски вети изградба на спортска сала во училиштето „Наце Буѓони“ во Куманово

Република - 06.10.2017

Кандидатот за градоначалник од Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ, Зоран Ѓорѓиевски денеска на прес-конференција вети изградба на спортска сала во средното училиште „Наце Буѓони“.

Ѓорѓиевски вети изградба на спортска сала во училиштето „Наце Буѓони“ во Куманово

А1 On - 06.10.2017

Кандидатот за градоначалник од Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ, Зоран Ѓорѓиевски денеска на прес-конференција вети изградба на спортска сала во средното училиште „Наце Буѓони“.

Ѓорѓиевски вети изградба на спортска сала во училиштето „Наце Буѓони“ во Куманово

Курир - 06.10.2017

– Продолжуваме по она по коешто сме препознатливи, со прецизно дефинирање на проектите кои планираме да ги реализираме во наредниот четиригодишен мандат, со прецизни рокови и вредност на објектите.

Ѓорѓиевски вети изградба на спортска сала во училиштето „Наце Буѓони“ во Куманово

Телевизија Нова - 06.10.2017

Кандидатот за градоначалник од Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ, Зоран Ѓорѓиевски денеска на прес-конференција вети изградба на спортска сала во средното училиште „Наце Буѓони“.

ЛИ2017/Ѓорѓиевски вети изградба на спортска сала во училиштето „Наце Буѓони“ во Куманово

Либертас - 06.10.2017

Кандидатот за градоначалник од Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ, Зоран Ѓорѓиевски денеска на прес-конференција вети изградба на спортска сала во средното училиште „Наце Буѓони“.

Изградба на спортска сала во училиштето „Наце Буѓони" во Куманово

Вечер - 06.10.2017

Кандидатот за градоначалник од Коалицијата „За подобра Македонија" предводена од ВМРО-ДПМНЕ, Зоран Ѓорѓиевски денеска на прес-конференција вети изградба на спортска сала во средното училиште „Наце Буѓони" - Продолжуваме по она по коешто сме ...