TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Анкета на МЦМС и Телма: СДСМ со 3% повисок рејтинг од ВМРО ДПМНЕ

Либертас - 13.09.2017

Во рамки на вечерашното издание на Топ Телма објавени без резултатите на анкетата направена од страна на Македонскиот центар за меѓународна соработка и Телма според кои СДСМ има за три проценти повисок рејтинг од ВМРО ДПМНЕ.

Речиси 60 отсто од граѓаните се задоволни од новата Влада

Фокус - 13.09.2017

Според резултатите на анкетата на телевизија Телма, 58,9 отсто од граѓаните се задоволни од работата на новата Влада предводена од СДСМ. Процентот на незадоволните од Владата е 34,9, а останатите не сакале да дадат одговор.

Анкета на Телма: СДСМ за првпат со поголем рејтинг од ВМРО-ДПМНЕ

Фокус - 13.09.2017

Телевизија Телма денеска почна со објавување на анкетата спороведена во соработка со МЦМС за рејтинзите на политичките партии и лидери. Денеска беа објавени само дел од резултатите, односно дека за првпат по повеќе од десет години СДСМ има поголем ...

Анкета на Телма: 58,9 % од граѓаните задоволни од работата новата Влада

Стандард - 13.09.2017

Според резултатите на анкетата на телевизија Телма во соработка со МЦМС, 58,9% од граѓаните се задоволни од работата на новата Влада. Процентот на незадоволните од Владата е 34,9, а останатите не сакале да дадат одговор.

Кировски: За прв пат Груевски како лидер има понизок рејтинг од ВМРО-ДПМНЕ како партија

Либертас - 13.09.2017

Добив еден тон пораки во Инбокс, кога ќе биде готова анкетата на Телма. Анкетата е готова и обемна, ќе биде презентирана во два дела среда и четврток. Од она што може да ви откријам е дека за прв пат по 11 години имаме нова политичка реалност во ...

Анкета од МЦМС на Клековски: ВМРО-ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Курир - 13.09.2017

Според анкетата, ВМРО-ДПМНЕ e со стабилна предност пред СДСМ. На крајот на месец јули оваа година Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС) на политичкиот аналитичар Сашо Клековки, која што прави анкети на редовна основа за потребите на ...

СДСМ води пред ВМРО-ДПМНЕ

Макфакс - 13.09.2017

Телевизија Телма во својата емисија Топ тема ја објави последната анкета која покажува дека, во пресрет на локалните избори, СДСМ води со три отсто пред ВМРО-ДПМНЕ. Анкетата ја направи Македонскиот центар за меѓународна соработка .

58,9 отсто од граѓаните се задоволни од работата на новата Влада

Либертас - 13.09.2017

Според резултатите на анкетата на телевизија Телма, 58,9 отсто од граѓаните се задоволни од работата на новата Влада предводена од СДСМ. Процентот на незадоволните од Владата е 34,9, а останатите не сакале да дадат одговор.

За прв пат Груевски како лидер има понизок рејтинг од ВМРО-ДПМНЕ како партија

iPortal - 13.09.2017

Добив еден тон пораки во Инбокс, кога ќе биде готова анкетата на Телма. Анкетата е готова и обемна, ќе биде презентирана во два дела среда и четврток. Од она што може да ви откријам е дека за прв пат по 11 години имаме нова политичка реалност во ...

Анкета од МЦМС на Клековски: ВМРО-ДПМНЕ со голема предност пред СДСМ

Република - 13.09.2017

На крајот на месец јули оваа година ,Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС) на политичкиот аналитичар Сашо Клековки, кој што прави анкети на редовна основа за потребите на Телма Телевизија, спроведе теренска анкета на 1.000 испитаници со ...

Брима Галуп: Рејтингот на Заев расте, а на Груевски паѓа

Слободен Печат - 12.09.2017

Според политичкиот барометар на Брима Галуп, во моментов има значајна промена во рејтингот на политичарите во Македонија. За првпат СДСМ како партија води пред ВМРО-ДПМНЕ и тоа со цели 2,6% од вкупниот електорат.

(ВИДЕО) Анкета на МЦМС и Телма: СДСМ со 3% повисок рејтинг од ВМРО ДПМНЕ

Локално - 13.09.2017

Во рамки на вечерашното издание на Топ Телма објавени без резултатите на анкетата направена од страна на Македонскиот центар за меѓународна соработка и Телма според кои СДСМ има за три проценти повисок рејтинг од ВМРО ДПМНЕ.