TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стопанска Банка а.д Битола донираше медицинска опрема во ЈЗУ Клиничка болница „Д-р Трифун Пановски„ во Битола

Банкарство.мк - 10.11.2017

Стопанска Банка а.д Битола денеска донираше медицинска опрема, за потребите на неколку одделенија во ЈЗУ Клиничка болница „Д-р Трифун Пановски„ во Битола. Предмет на донација беа монитори за следење на витални параметри на пациентите и ...

Стопанска Банка а.д Битола денеска донираше медицинска опрема

Фактор - 10.11.2017

Стопанска Банка а.д Битола денеска донираше медицинска опрема, за потребите на неколку одделенија во ЈЗУ Клиничка болница „Д-р Трифун Пановски„ во Битола. Предмет на донација беа монитори за следење на витални параметри на пациентите и ...