TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Драгана Мирковиќ одвај се спасила од силување – нејзината пријателка ја спасила од насилникот

Република - 06.10.2017

Иако во нејзината кариера нема скандали Драгана Мирковиќ, нејзината пријателка проговори дека на почетокот на нејзината кариера, еден музички композитор се обидел да ја силува во хотелска соба.

Пат со многу трња - приказната за Драгана Мирковиќ која малкумина ја знаат

Сител - 06.10.2017

Иако во нејзината кариера нема скандали Драгана Мирковиќ, нејзината пријателка проговори дека на почетокот на нејзината кариера, еден музички композитор се обидел да ја силува во хотелска соба.

Драгана Мирковиќ одвај се спасила од силување – нејзината пријателка ја спасила од насилникот

Скопје24 - 06.10.2017

Иако во нејзината кариера нема скандали Драгана Мирковиќ, нејзината пријателка проговори дека на почетокот на нејзината кариера, еден музички композитор се обидел да ја силува во хотелска соба.