TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мачорот Оскар има бизарна моќ - може да ја намириса смртта: На чиј кревет ќе се качи, тој нема да ја преживее ноќта

Сител - 10.11.2017

Мачорот Оскар има неверојатна способност да намириса и да почувствува кога некој ќе умре. Имено, тој живее во еден старски дом и во повеќе од 50 документирани случаи, бил покрај оние пациенти кои неколку часа потоа починале.

(ВИДЕО) Мачорот Оскар има бизарна супермоќ да намириса смрт: Луѓето се молат да не легне на нивниот кревет

Маркукуле - 09.11.2017

Мачорот Оскар има неверојатна способност да ја намириса смртта на луѓето. Имено, овој мачор живее во еден старски дом и во повеќе од 50 случаи, бил покрај оние пациенти кои по неколку часови починале.