TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промоција на новите програми во Seavus едукативен и развоен центар

Smartportal - 13.09.2017

Seavus едукативен и развоен центар од оваа година ги збогати своите програми со три нови атрактивни насоки за кои интересот кај младите од првиот ден на најавата за проширување на постоечките програми е доста голем.

Промоција на новите програми во Seavus едукативен и развоен центар

Скопје инфо - 13.09.2017

Seavus едукативен и развоен центар од оваа година ги збогати своите програми со три нови атрактивни насоки за кои интересот кај младите од првиот ден на најавата за проширување на постоечките програми е доста голем.

Промоција на новите програми во Seavus едукативен и развоен центар

Иновативност - 13.09.2017

Seavus едукативен и развоен центар од оваа година ги збогати своите програми со три нови атрактивни насоки за кои интересот кај младите од првиот ден на најавата за проширување на постоечките програми е доста голем.