TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Страв и ужас во Бела Црква: Мажот го избодел до смрт, жената сакал да ја силува

Сител - 06.10.2017

Јон Мезимка наречен Мујо убиен е во четвртокот навечер околу 22 часот во Бела Црква. Според сознанијата за убиството е осомничен Ива Новаков, кој неодамна излегол од затвор каде одлежал поради тешки кражби.

Хорор во Бела Црква: Маж избоден до смрт, насилникот сакал да силува жена

Курир - 06.10.2017

Новаков и Јон Мезимка седеле во друштво на девојка и пиеле кога дошло до кавга. Пијаниот Новаков извлекол нож и го избодел Јон Мезимка кој починал на лице место. Тргнал и кон девојката со намера да ја силува.

Хорор во Бела Црква: Маж избоден до смрт, насилникот сакал да силува жена

Press24 - 06.10.2017

Јон Мезимка наречен Мујо убиен е убиен во четвртокот навечер околу 22 часот во Бела Црква. Според сознанијата за убиството е осомничен Иво Новаков, кој неодамна излегол од затвор каде одлежал поради тешки кражби.

Хорор во Кривогаштани: Додека пиеле на маса го избодел до смрт, сакал и да ја силува неговата партнерка

Република - 06.10.2017

Јон Мезимка наречен Мујо убиен е убиен во четвртокот навечер околу 22 часот во Бела Црква, Кривогаштани. Според сознанијата за убиството е осомничен Иво Новаков, кој неодамна излегол од затвор каде одлежал поради тешки кражби.

Хорор во Кривогаштани: Додека пиеле на маса го избодел до смрт, сакал и да ја силува неговата партнерка

Маркукуле - 06.10.2017

Јон Мезимка наречен Мујо убиен е убиен во четвртокот навечер околу 22 часот во Бела Црква, Кривогаштани. Според сознанијата за убиството е осомничен Иво Новаков, кој неодамна излегол од затвор каде одлежал поради тешки кражби, пишува порталот ...

Хорор во Кривогаштани: Додека пиеле на маса го избодел до смрт, сакал и да ја силува неговата партнерка

Скопје24 - 06.10.2017

Јон Мезимка наречен Мујо убиен е убиен во четвртокот навечер околу 22 часот во Бела Црква, Кривогаштани. Според сознанијата за убиството е осомничен Иво Новаков, кој неодамна излегол од затвор каде одлежал поради тешки кражби.

Хорор во Кривогаштани: Додека пиеле на маса го избодел до смрт, сакал и да ја силува неговата партнерка

Турлитава - 06.10.2017

Јон Мезимка наречен Мујо убиен е убиен во четвртокот навечер околу 22 часот во Бела Црква, Кривогаштани. Според сознанијата за убиството е осомничен Иво Новаков, кој неодамна излегол од затвор каде одлежал поради тешки кражби, пишува порталот ...