TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Државен извиднички ориентационен натпревар на Водно

+инфо - 13.10.2017

Околу 150 извидници од цела Македонија од денеска до недела ќе учествуваат на Државниот извиднички ориентационен натпревар што ќе се одржи на Водно. Околу 150 извидници од цела Македонија од денеска до недела ќе учествуваат на Државниот извиднички ...

Државен извиднички ориентационен натпревар на Водно

А1 On - 13.10.2017

Околу 150 извидници од цела Македонија од денеска до недела ќе учествуваат на Државниот извиднички ориентационен натпревар што ќе се одржи на Водно во Скопје, во организација на Сојузот на извидници на Македонија.

И девојчиња во Американското машко извидничко друштво

Глас на Америка - 12.10.2017

Девојчињата ќе можат да се приклучат во групите за млади учесници од почеток на 2018-та година Американското машко извидничко друштво најави дека ќе им дозволи на девојчињата да се приклучат во клубовите на различни нивоа.

Државен извиднички ориентационен натпревар на Водно

Идивиди - 13.10.2017

Околу 150 извидници од цела Македонија од денеска до недела ќе учествуваат на Државниот извиднички ориентационен натпревар што ќе се одржи на Водно во Скопје, во организација на Сојузот на извидници на Македонија.

Државен извиднички ориентационен натпревар на Водно

Сител - 13.10.2017

Околу 150 извидници од цела Македонија од денеска до недела ќе учествуваат на Државниот извиднички ориентационен натпревар што ќе се одржи на Водно во Скопје, во организација на Сојузот на извидници на Македонија.

Државен извиднички ориентационен натпревар на Водно од денеска до недела

Скопје инфо - 13.10.2017

Околу 150 извидници од цела Македонија од денеска до недела ќе учествуваат на Државниот извиднички ориентационен натпревар што ќе се одржи на Водно во Скопје, во организација на Сојузот на извидници на Македонија.

Извидниците ќе си ги одмеруваат вештините од денеска до недела на Водно

Радио МОФ - 13.10.2017

Околу 150 извидници од цела Македонија од денеска до недела ќе учествуваат на Државниот извиднички ориентационен натпревар што ќе се одржи на Водно во Скопје, во организација на Сојузот на извидници на Македонија.