TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кај Школка утре точно напладне собир за чист воздух

+инфо - 21.04.2017

Организаторот ги повикува на собир сите граѓани кои сакаат да дадат свој придонес во борбата за чист воздух и здрава животна средина. Граѓанската иницијатива „О2 Коалиција за чист воздух“ организира спонтан собир за самоорганизирање на граѓаните во ...

Утре собир за чист воздух во Градски парк...

Н.Македонија - 21.04.2017

Утре собир за чист воздух во Градски парк На утрешниот ден, кој е и Ден на планетата земја, ќе се одржи собир за самоорганизирање на граѓаните во борбата против загадениот воздух. - Загадениот воздух нè засега сите! Затоа „О2 Коалиција“ ве охрабрува ...

Собир за чист воздух утре во Градски парк

Радио МОФ - 21.04.2017

„О2 Коалиција за чист воздух“, утре повикува на самоорганизирање на граѓаните во борбата против загадениот воздух, саркастично карактеризирајќи го како „спонтан собир“. Собирот е најавен во 12 часот напладне пред „Школка“ во Градскиот парк во Скопје.

Во сабота „спонтан собир за чист воздух“

Стандард - 21.04.2017

„О2 Коалиција за чист воздух“, на 22 април (сабота) кај „Школка“ во Градскиот парк во Скопје во 12 часот напладне организира „спонтан собир“ за самоорганизирање на граѓаните во борбата против загадениот воздух.