TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Груевски: Тие продаваат ветер и магла, ВМРО-ДПМНЕ има способност, вештина и визија

Курир - 06.10.2017

Ова денеска од митингот во Крушево го истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, додавајќи дека главна преокупација на Владата не им е економијата, туку како може да злоупотребат некоја функција и бенефиција.

Груевски: Тие продаваат ветер и магла – ние нудиме способност, вештина и визија

Република - 06.10.2017

Склучија штетен договор со Бугарија без да го прашат народот. Еве сега на овие избори треба народот да одлучи дали Илинденското востание е бугарско или e македонско, дали Гоце Делчев и Никола Карев се македонци или бугари.

Груевски: Народот ќе одлучи дали Илинденското востание е бугарско , дали Гоце Делчев и Никола Карев се Македонци или ...

Телевизија Нова - 06.10.2017

Склучија штетен договор со Бугарија без да го прашат народот. Еве сега на овие избори треба народот да одлучи дали Илинденското востание е бугарско или e македонско, дали Гоце Делчев и Никола Карев се македонци или бугари.

Груевски: Тие продаваат ветер и магла, ВМРО-ДПМНЕ има способност, вештина и визија

Сител - 06.10.2017

Склучија штетен договор со Бугарија без да го прашат народот. Еве сега на овие избори треба народот да одлучи дали Илинденското востание е бугарско или e македонско, дали Гоце Делчев и Никола Карев се македонци или бугари.