TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Анета Молика и Џими го покажаа својот дом

Репортер - 10.11.2017

Уште еден доказ дека македонските фолк пејачи добро заработуваат е домот на Анета Мицевска и нејзиниот сопруг Џими од групата Молика, кои ги отворија вратите на својот семеен дом. Фронтменот на група „Молика, Џими Мицевски, кој е обвинет во случајот ...

Ѕирнете во домот на Анета Молика и Џими..

Скопје24 - 10.11.2017

Уште еден доказ дека македонските фолк-пејачи добро заработуваат е домот на Анета Мицевска и нејзиниот сопруг Џими од групата „Молика“, кои ги отворија вратите на својот семеен дом. Фронтменот на група „Молика“, Џими Мицевски, кој е обвинет во ...