TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зелка за Москва

Призма - 10.11.2017

Не се сомневам во тврдењата на МВР дека од 2015 година лидерот на СДСМ, денес премиер, Зоран Заев, бил под постојани закани за атентат. Податокот е вознемирувачки, бидејќи атак врз лидер и премиер не е чин на индивидуална пресметка, туку чин со ...

Зелка за Москва

Либертас - 10.11.2017

Не се сомневам во тврдењата на МВР дека од 2015 година лидерот на СДСМ, денес премиер, Зоран Заев, бил под постојани закани за атентат. Податокот е вознемирувачки, бидејќи атак врз лидер и премиер не е чин на индивидуална пресметка, туку чин со ...

Зелка за Москва

Локално - 10.11.2017

Не сомневам во тврдењата на МВР дека од 2015 година лидерот на СДСМ, денес премиер, Зоран Заев, бил под постојани закани за атентат. Податокот е вознемирувачки, бидејќи атак врз лидер и премиер не е чин на индивидуална пресметка, туку чин со ...