TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Студот и дождот не ги избркаа сватовите...

Н.Македонија - 17.07.2017

За два дена беа изведени триесетина атрактивни свадбарски обичаи и ритуали. И покрај неповолните временски услови, венчавањето на младенците, 31-годишниот Бошко Лепчески и 28-годишната Тања Чаловска, двајцата по потекло од Галичник, што живеат во ...

Твит - Смислата на Галичката свадба

Panika.be - 17.07.2017

Мислам дека смислата на Галичката свадба е дека после толкава церемонија... :) Извор: Канта ...