TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грција го затвори долноводот кон Македонија, Бугарија размислува за истата опција

Сител - 11.01.2017

Грција од вчера го затвори и далноводот кон Македонија, што значи не е дозволен транзит на електрична енергија. За иста мерка размислува и соседна Бугарија. Како причина за ваквиот потег се наведуваа високата цена на струјата поради ниските ...

Грција го затвори долноводот кон Македонија, Бугарија размислува за истата опција

МК News - 11.01.2017

Грција од вчера го затвори и далноводот кон Македонија, што значи не е дозволен транзит на електрична енергија. За иста мерка размислува и соседна Бугарија. Како причина за ваквиот потег се наведуваа високата цена на струјата поради ниските ...