TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Атлантикот пронајден бродот во којшто погинале првите жртви на Хитлеровите поморски походи

Телевизија Нова - 06.10.2017

Остатоци од патничкиот брод „Атенија“, кој во Втората светска војна бил погоден од торпедо на Германската морнарица, се пронајдени во Атлантскиот Океан, кај островчето Рокал, на длабочина од 200 метри.

Во Атлантикот пронајден бродот во којшто погинале првите жртви на Хитлеровите поморски походи

Press24 - 06.10.2017

Остатоци од патничкиот брод „Атенија“, кој во Втората светска војна бил погоден од торпедо на Германската морнарица, се пронајдени во Атлантскиот Океан, кај островчето Рокал, на длабочина од 200 метри.

Во Атлантикот пронајден бродот во којшто погинале првите жртви на Хитлеровите поморски походи

Сител - 06.10.2017

Остатоци од патничкиот брод „Атенија“, кој во Втората светска војна бил погоден од торпедо на Германската морнарица, се пронајдени во Атлантскиот Океан, кај островчето Рокал, на длабочина од 200 метри.

Во Атлантикот пронајден бродот во којшто погинале првите жртви на Хитлеровите поморски походи

А1 On - 06.10.2017

Остатоци од патничкиот брод „Атенија“, кој во Втората светска војна бил погоден од торпедо на Германската морнарица, се пронајдени во Атлантскиот Океан, кај островчето Рокал, на длабочина од 200 метри.