TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Реакција на колумна на Стојан Андов: Богдановски работеше против ВМРО како соработник на УДБА

Фокус - 11.11.2017

Неодамна на страниците на „Фокус“ Стојан Андов даде една негова верзија на македонската историја, која мора да ја побиеме доколку сакаме да излеземе од котелот на комунистичката заблуда. На почетокот на мојата реакција на текстот на г.

Љубчо Георгиевски во полемика со Стојан Андов: Името ВМРО го ставивме поради таквите како тебе, зошто си симбол на ...

Фокус - 09.11.2017

На текстот во „Фокус“ под наслов „Зошто Драган Богдановски беше против кратенката ВМРО во името новата партија?“, Стојан Андов посветува на прашањето: Зошто било потребно во 1990 година да се стави името ВМРО? На неговиот текст експресно со реакција ...

Љубчо Георгиевски во полемика со Стојан Андов: Името ВМРО го ставивме поради таквите како тебе, зошто си симбол на ...

Локално - 10.11.2017

На текстот во „Фокус“ под наслов „Зошто Драган Богдановски беше против кратенката ВМРО во името новата партија?“, Стојан Андов посветува на прашањето: Зошто било потребно во 1990 година да се стави името ВМРО? На неговиот текст експресно со реакција ...

Љубчо му објасни на Андов зошто ДПМНЕ е ВМРО!

Вечер - 10.11.2017

На текстот во „Фокус" под наслов „Зошто Драган Богдановски беше против кратенката ВМРО во името на новата партија?", Стојан Андов посветува на прашањето: Зошто било потребно во 1990 година да се стави името ВМРО? На неговиот текст експресно со ...

Љубчо Георгиевски со остра реакција кон Стојан Андов: Името ВМРО го ставивме поради таквите како тебе!

Република - 10.11.2017

На исказите на Стојан Андов за прашањето: Зошто било потребно во 1990 година да се стави името ВМРО? реагираше екс премиерот, Љубчо Георгиевски. Во острата реакција тој меѓудругото истакува дека името ВМРО било ставено поради таквите како Стојан ...