TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Триесетина охриѓани ќе добијат субвенции за ПВЦ прозори

ТВМ - 09.11.2017

Министерството за економија ја објави листата на граѓани кои ќе добијат субвенциија за пвц прозори. Меѓу 1100 баратели од цела Македонија има само триесетина охриѓани. Ресорното министерство ќе исплати субвенции во висина од речиси 500.000 евра на ...

Кој доби 500 евра субвенција за ПВЦ прозорци?

Скопје24 - 09.11.2017

Повеќе од 1.000 домаќинства од денеска можат да очекуваат на нивните сметки да легнат по 500 евра државни субвенции за вградени ПВЦ или алуминиумски прозорци. Министерството за економија го објави списокот со имињата на добитниците на паричниот ...

Кој доби 500 евра субвенција за ПВЦ прозорци?

Република - 10.11.2017

Повеќе од 1.000 домаќинства од денеска можат да очекуваат на нивните сметки да легнат по 500 евра државни субвенции за вградени ПВЦ или алуминиумски прозорци. Министерството за економија го објави списокот со имињата на добитниците на паричниот ...