TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Демократски сојуз: Да се забрзаат судските реформи

А1 On - 10.11.2017

„Демократскиот сојуз смета дека реформите во правосудниот систем треба да се забрзаат како битен предуслов за воспоставување на нов систем на вредности и владеење на правото. Во оваа насока предлагаме: -Да се редефинира улогата на Републичкиот ...

Демократски сојуз: Да се забрзаат судските реформи

Орбис - 10.11.2017

„Демократскиот сојуз смета дека реформите во правосудниот систем треба да се забрзаат како битен предуслов за воспоставување на нов систем на вредности и владеење на правото. Во оваа насока предлагаме: -Да се редефинира улогата на Републичкиот ...

ДС бара да се забрзаат судските реформи

Макфакс - 10.11.2017

Демократскиот сојуз смета дека реформите во правосудниот систем треба да се забрзаат како битен предуслов за воспоставување на нов систем на вредности и владеење на правото. „Во оваа насока предлагаме да се редефинира улогата на Републичкиот судски ...

ДС бара да се забрзаат судските реформи

Вечер - 10.11.2017

Демократскиот сојуз смета дека реформите во правосудниот систем треба да се забрзаат како битен предуслов за воспоставување на нов систем на вредности и владеење на правото. „Во оваа насока предлагаме да се редефинира улогата на Републичкиот судски ...

ДС: Да се забрзаат судските реформи ...

Н.Македонија - 10.11.2017

ДС: Да се забрзаат судските реформи Демократскиот сојуз смета дека реформите во правосудниот систем треба да се забрзаат како битен предуслов за воспоставување на нов систем на вредности и владеење на правото.

Демократски сојуз: Да се забрзаат судските реформи

МКД - 10.11.2017

Демократскиот сојуз смета дека реформите во правосудниот систем треба да се забрзаат како битен предуслов за воспоставување на нов систем на вредности и владеење на правото. Во оваа насока предлагаат: -Да се редефинира улогата на Републичкиот судски ...

ДС бара да се забрзаат судските реформи

Точка - 10.11.2017

Демократскиот сојуз смета дека реформите во правосудниот систем треба да се забрзаат како битен предуслов за воспоставување на нов систем на вредности и владеење на правото. „Во оваа насока предлагаме да се редефинира улогата на Републичкиот судски ...

Демократскиот сојуз бара забрзување на реформите во правосудството

Мета - 10.11.2017

Реформите во правосудниот систем треба да се забрзаат како битен предуслов за воспоставување на нов систем на вредности и владеење на правото, порача денеска Демократскиот сојуз. Од партијата предлагаат редефинирање на улогата на Републичкиот судски ...

Да се забрзаат реформите во правосудството, бара ДС

Позитив.мк - 10.11.2017

Реформите во правосудниот систем треба да се забрзаат како битен предуслов за воспоставување на нов систем на вредности и владеење на правото, порача денеска Демократскиот сојуз. Од партијата предлагаат редефинирање на улогата на Републичкиот судски ...

Демократски сојуз: Да се забрзаат судските реформи

Локално - 10.11.2017

„Демократскиот сојуз смета дека реформите во правосудниот систем треба да се забрзаат како битен предуслов за воспоставување на нов систем на вредности и владеење на правото. Во оваа насока предлагаме: -Да се редефинира улогата на Републичкиот ...

ДС бара да се забрзаат судските реформи

Sky - 10.11.2017

Демократскиот сојуз смета дека реформите во правосудниот систем треба да се забрзаат како битен предуслов за воспоставување нов систем на вредности и владеење на правото. „Во оваа насока предлагаме да се редефинира улогата на Републичкиот судски ...