TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фото: Петте најпосакувани ергени на светот

Канал5 - 10.11.2017

Тие се успешни, талентирани, богати и атрактивни. Овие квалитети биле пресудни за нивниот избор на листата на магазинот „Гламур“ на едни од најпосакуваните ергени на светот. 1. Леонардо Ди каприо(42 години).

Пет најпосакувани ергени во светот

Кајгана - 09.11.2017

Овие мажи се успешни, талентирани, богат и згодни. Токму поради овие квалитети се на листата на најпосакувани ергени која ја составил магазинот „Glamur“. 1. Леонардо Ди Каприо (42) Еден од најуспешните актери на денешницата е заколнет ерген.

Каков тип на жени сака најпосакуваниот ерген во светот?

ЗаЗабава - 09.11.2017

Списанието “Glamour” како секоја година, така и оваа традиционално составува разни листи на најдобро облечени селебрити жени и мажи, парови, но и на најпосакувани ергени, б огати, успешни, талентирани, и уште не застанале пред ...

Најпосакуваниот ерген на светот обожува долгоноги, русокоси манекенки

Точка - 09.11.2017

Познатото списание "Glamour" секоја година, традиционално составува разни листи на најдобро облечени селебрити жени и мажи, парови, но и на најпосакувани ергени. Богати, успешни, талентирани, и уште не застанале пред олтар...

Петте најпосакувани ергени на светот

+инфо - 11.11.2017

Успешни, талентирани, богати и згодни се сместиле на листата на најпосакуваните ергени која ја состави магазинот „Гламур“. Овие мажи се успешни, талентирани, богати и згодни. Поради сите наведени квалитети се сместиле на листата на најпосакуваните ...

Најпосакуваниот ерген на светот обожува долгоноги, русокоси манекенки

Скопје24 - 09.11.2017

Познатото списание “Glamour” секоја година, традиционално составува разни листи на најдобро облечени селебрити жени и мажи, парови, но и на најпосакувани ергени. Богати, успешни, талентирани, и уште не застанале пред олтар… Оваа година, на првото ...