TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МИА за локалните избори бесплатно ќе ги лиферува вестите до порталите

24 Вести - 13.09.2017

Раководството на Македонската информативна агенција донесе одлука во наредните три месеци, до завршување на локалните избори, интернет порталите да можат да ги пренесуваат бесплатно сите информации на МИА од сервисот Македонија.

Три месеци бесплатен пристап до информациите од МИА (ВИДЕО)

Телевизија Нова - 13.09.2017

Директорот на Македонската информативна агенција, Драган Антоновски, на прес-конференција во Клуб на новинари ја промовираше пред јавноста иницијативата на најстарата информативна агенција во Македонија за бесплатно преземање на нивните текстови во ...

Порталите добија бесплатен пристап до МИА

МРТ - 13.09.2017

Македонската информативна агенција предизборно, следните три месеци на порталите ќе им овозможи бесплатен пристап до информациите. Првиот човек на Агенцијата, Драган Антоновски, посочи дека МИА сака на овој начин да бидат промовирани етичките норми ...

Бесплатни информации од МИА за интернет порталите за време на избори

Стандард - 13.09.2017

Македонската информативна агенција во соработка со Здружението на новинарите на Македонија и Советот за етика во медиумите на Македонија излегуваат во пресрет на потребите на веб порталите за известување за претстојните избори.

МИА за локалните избори бесплатно ќе ги лиферува вестите до порталите

еМагазин - 13.09.2017

Раководството на Македонската Информативна Агенција (МИА), најстарата информативна агенција во земјата, донесе одлука во наредните три месеци, до завршување на локалните избори, интернет порталите да можат да ги пренесуваат бесплатно сите информации ...

МИА во промоција на професионално и етичко известување

Канал5 - 13.09.2017

Македонската информативна агенција најавува професионално и етичко известување за претстојниот изборен процес во Република Македонија. На прес-конференција на оваа тема денеска ќе говорат директорот на МИА Драган Антоновски, претседателот на ...

Бесплатни информации од МИА за интернет порталите

+инфо - 13.09.2017

Првите луѓе на СЕММ и ЗНМ, Марина Тунева и Насер Селмани ја поздравија ваквата иницијатива на МИА. Македонската информативна агенција во соработка со Здружението на новинарите на Македонија и Советот за етика во медиумите на Македонија излегуваат во ...

МИА ќе им дава бесплатни вестите на порталите за локалните избори...

Н.Македонија - 13.09.2017

МИА ќе им дава бесплатни вестите на порталите за локалните избори Раководството на Македонската Информативна Агенција (МИА) донесе одлука во наредните три месеци, до завршување на локалните избори, интернет-порталите да можат да ги пренесуваат ...

Порталите бесплатно ќе користат информации на МИА за изборите

Фактор - 13.09.2017

На денешната заедничка прес-конференција првиот човек на МИА, Драган Антоновски откри дека сите интернет медиуми кои ќе го почитуваат Кодексот на новинарите на Македонија и Повелбата за етичко известување ќе добијат бесплатен пристап до сите ...

Бесплатно лиферување на вести до порталите за локалните избори

Популарно - 13.09.2017

Раководството на Македонската Информативна Агенција (МИА), најстарата информативна агенција во земјата, донесе одлука во наредните три месеци, до завршување на локалните избори, интернет порталите да можат да ги пренесуваат бесплатно сите информации ...

МИА бесплатно ќе ги лиферува вестите до порталите за локалните избори

+инфо - 13.09.2017

Услов за користење на вестите е на крајот на веста да се наведе дека тоа е вест на МИА и вестите да не се вадат од контекст. Раководството на Македонската iнформативна aгенција (МИА), најстарата информативна агенција во земјата, донесе одлука во ...

МИА за локалните избори бесплатно ќе ги лиферува вестите до порталите

Локално - 13.09.2017

Раководството на Македонската Информативна Агенција (МИА), најстарата информативна агенција во земјата, донесе одлука во наредните три месеци, до завршување на локалните избори, интернет порталите да можат да ги пренесуваат бесплатно сите информации ...

МИА за локалните избори бесплатно ќе ги лиферува вестите до порталите

Курир - 13.09.2017

Раководството на Македонската Информативна Агенција (МИА), најстарата информативна агенција во земјата, донесе одлука во наредните три месеци, до завршување на локалните избори, интернет порталите да можат да ги пренесуваат бесплатно сите информации ...

МИА за локалните избори бесплатно ќе ги лиферува вестите до порталите

Точка - 13.09.2017

Раководството на Македонската Информативна Агенција (МИА), најстарата информативна агенција во земјата, донесе одлука во наредните три месеци, до завршување на локалните избори, интернет порталите да можат да ги пренесуваат бесплатно сите информации ...