TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фатен стружанец кој обил и ограбил куќа

OhridNews - 10.12.2017

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „тешка кражба“, полициската станица од Струга поднесе кривична пријава против 28-годишен стружанец. - Тој, казненото дело го сторил на десетти минатиот месец во Струга кога со подесен ...

Крадец од куќа во Струга одзел пари, злато и бела техника

Курир - 10.12.2017

Полициската станица од Струга поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „тешка кражба“. Како што информира денеска МВР, Т.Н.

Крадец од куќа во Струга одзел пари, злато и бела техника

Либертас - 10.12.2017

Полициската станица од Струга поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „тешка кражба“. Како што информира денеска МВР, Т.Н.

Украдени пари, злато и бела техника од куќа во Струга

Press24 - 10.12.2017

Полициската станица од Струга поднесе кривична пријава против 28-годишниот Т.Н. од Струга поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „тешка кражба“. Како што информира денеска МВР, Т.Н.

Крадец од куќа во Струга одзел пари, злато и бела техника

ТВ21 - 10.12.2017

Полициската станица од Струга поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „тешка кражба“. Како што информира денеска МВР, Т.Н.

Крадец од куќа во Струга одзел пари, злато и бела техника

Сител - 10.12.2017

Полициската станица од Струга поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „тешка кражба“. Како што информира денеска МВР, Т.Н.

Кражба во куќа во Струга, украдени пари, злато и бела техника

МКД - 10.12.2017

Полициската станица од Струга поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „тешка кражба". Т.Н. кривичното дело го сторил на 10-ти минатиот месец во Струга кога насилно го отворил ...

Крадец од куќа во Струга одзел пари, злато и бела техника

Канал5 - 10.12.2017

Полициската станица од Струга поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „тешка кражба“. Како што информира денеска МВР, Т.Н.

Фатен стружанец кој обил и ограбил куќа

Спектра ТВ - 11.12.2017

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „тешка кражба“, полициската станица од Струга поднесе кривична пријава против 28-годишен стружанец. - Тој, казненото дело го сторил на десетти минатиот месец во Струга кога со подесен ...