TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Средба на Милевски со претседателот на Сенатот на Романија, Таричану

А1 On - 10.11.2017

Денес, претседателот на комисијата за економски прашања на Собранието на Република Македонија и претседател на Либерално-демократската партија (ЛДП), Горан Милевски на маргините на конференцијата „Западен Балкан – интегрален дел од обединета ...

Средба на Милевски со претседателот на Сенатот на Романија, Таричану

Орбис - 10.11.2017

Денес, претседателот на комисијата за економски прашања на Собранието на Република Македонија и претседател на Либерално-демократската партија (ЛДП), Горан Милевски на маргините на конференцијата „Западен Балкан – интегрален дел од обединета ...