TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кинеска компанија им нуди на самците доживотна залиха со алкохол за 1.440 евра

Кајгана - 10.11.2017

Една кинеска компанија смета дека го знае патот до среќен живот за самците: бескрајна залиха од алкохол за да ги згрее потрошувачите во долгите и осамени ноќи. Како дел од традиционалната распродажба на Alibaba по повод Денот на самците, една ...

Боље бити пијан, него сам

Оff.net - 10.11.2017

Без да осудува и да ги преиспитува вашите животни одлуки, кинеска компанија на самци им нуди доживотна залиха на алкохол, за нешто помалку од 1.450 евра, еднократно. Понудата е дел од шопинг празникот организиран од Алибаба, кој се паѓа на 11 ...