TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се враќа телефонот на преклоп

ЗаЗабава - 19.05.2017

Откако Нокиа ја објави новата верзија на легендарниот модел 3310, компанијата Самсунг дојде до идеја да ги 'оживее' мобилните телефони на преклоп кои беа хит пред повеќе од 10 години. Овој модел засега го нарекуваат W2017, а станува збор за спој на ...

Дали се враќа времето на телефоните на преклоп?

Шеталиште - 19.05.2017

Откако Nokia ја објави новата верзија од својот легендарен модел 3310, компанијата Samsung дошла до идеја да ги оживее мобилните телефони на преклоп, коишто беа апсолутен хит пред нешто повеќе од 10 ...