TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фатен крадец што ја нападнал продавачката

МКД - 20.03.2017

Вчера во 13.30 часот во Единицата за информирање и командување-Скопје, обезбедување на маркет пријавило кражба. Како што информираа од полицијата обезбедувањето на маркет, лоциран на ул. „Кузман Шапкарев“, пријавило дека лицето З.Ѓ.

Разбојништво и напад врз касиерка на маркет во Ѓорче Петров...

Н.Македонија - 20.03.2017

Разбојништво и напад врз касиерка на маркет во Ѓорче Петров Вчера во 13.30 часот обезбедувањето на еден маркет, на улицата „Кузман Шапкарев“, во скопската населба Ѓорче Петров, пријавило дека лицето З.Ѓ. извршило разбојничка кражба во маркетот.

Разбојништво во скопски маркет

Вест - 20.03.2017

Приведено е лицето З.Ѓ. кое вчера се обидело да изврши кражба во маркет на улицата „Кузман Шапкарев“ во скопската населба Ѓорче Петров. Како што соопшти полицијата, разбојникот ја нападнал касиерката по што реагирало обезбедувањето, пријавувајќи го ...

Касиерка од Скопје преживеа хорор среде бел ден

Press24 - 20.03.2017

Во 13 часот и 30 минути обезбедувањето на еден маркет, лоциран на улицата „Кузман Шапкарев“, пријавило дека лицето З.Ѓ. извршило разбојничка кражба во маркетот, при што ја нападнало касиерката.

Разбојништво во скопски маркет

А1 On - 20.03.2017

Приведено е лицето З.Ѓ. кое вчера се обидело да изврши кражба во маркет на улицата „Кузман Шапкарев“ во скопската населба Ѓорче Петров. Како што соопшти полицијата, разбојникот ја нападнал касиерката по што реагирало обезбедувањето, пријавувајќи го ...

Касиерка од Скопје преживеа хорор среде бел ден

Репортер - 20.03.2017

Во 13 часот и 30 минути обезбедувањето на еден маркет, лоциран на улицата „Кузман Шапкарев“, пријавило дека лицето З.Ѓ. извршило разбојничка кражба во маркетот, при што ја нападнало касиерката.

Разбојништво во скопски маркет

Курир - 20.03.2017

Приведено е лицето З.Ѓ. кое вчера се обидело да изврши кражба во маркет на улицата „Кузман Шапкарев“ во скопската населба Ѓорче Петров. Како што соопшти полицијата, разбојникот ја нападнал касиерката по што реагирало обезбедувањето, пријавувајќи го ...

Разбојништво во скопски маркет

Сител - 20.03.2017

Приведено е лицето З.Ѓ. кое вчера се обидело да изврши кражба во маркет на улицата „Кузман Шапкарев“ во скопската населба Ѓорче Петров. Како што соопшти полицијата, разбојникот ја нападнал касиерката по што реагирало обезбедувањето, пријавувајќи го ...

Разбојништво во скопски маркет

Канал5 - 20.03.2017

Приведено е лицето З.Ѓ. кое вчера се обидело да изврши кражба во маркет на улицата „Кузман Шапкарев“ во скопската населба Ѓорче Петров. Како што соопшти полицијата, разбојникот ја нападнал касиерката по што реагирало обезбедувањето, пријавувајќи го ...

Разбојништво во скопски маркет

Нетпрес - 20.03.2017

Како што соопшти полицијата, разбојникот ја нападнал касиерката по што реагирало обезбедувањето, пријавувајќи го случајот. Полициските службеници веднаш излегле на местото на настанот и го привеле З.Ѓ.

Приведено лице за разбојништво во скопски маркет

Либертас - 20.03.2017

Приведено е лицето З.Ѓ. кое вчера се обидело да изврши кражба во маркет на улицата „Кузман Шапкарев“ во скопската населба Ѓорче Петров. Како што соопшти полицијата, разбојникот ја нападнал касиерката по што реагирало обезбедувањето, пријавувајќи го ...