TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ТОТАЛНО СЕ ПРОМЕНИ: Погледнете го новиот изглед на женскиот миленик Бојан Маровиќ (ФОТО)

Exclusive.mk - 09.11.2017

Пред неколку години важеше за еден од најслушаните поп пејачи на Балканот, ги отепа познатите „Више те нема“ и „као ти“, но сега Бојан Маровиќ не е толку активен на јавната сцена, сепак и понатаму живее во сеќавањата на луѓето.

Ја извади капата - изгледот на Бојан Маровиќ е целосно променет

Press24 - 09.11.2017

Некогаш еден од најслушаните поп пејачи на Балканот, Бојан Маровиќ не е толку активен на јавната сцена, но и понатаму живее во сеќавањата на луѓето. Едно време дури имаше и проблеми со вишокот килограми, но се чини дека тој проблем е решен.

ФОТО: Изгледот на Бојан Маровиќ е целосно променет

Курир - 09.11.2017

Едно време дури имаше и проблеми со вишокот килограми, но се чини дека тој проблем е решен. Започнал да вежба, а промената е очигледна. На друштвените мрежи го објави својот нов изглед, за кој доби само комплименти.