TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

УНИЦЕФ: Јемен ќе остане без гориво и вакцини за еден месец

Сител - 10.11.2017

- Портпаролката на Детскиот фонд на ОН (УНИЦЕФ) во Јемен, Маритксел Релањо, денеска предупреди дека резервите на гориво во Јемен ќе траат до крајот на ноември и залихите на вакцини ќе бидат исцрпени за еден месец, ако воената коалиција предводена од ...

УНИЦЕФ: Јемен ќе остане без гориво и вакцини за еден месец...

Н.Македонија - 10.11.2017

УНИЦЕФ: Јемен ќе остане без гориво и вакцини за еден месец Портпаролката на Детскиот фонд на ОН (УНИЦЕФ) во Јемен, Маритксел Релањо, денеска предупреди дека резервите на гориво во Јемен ќе траат до крајот на ноември и залихите на вакцини ќе бидат ...

УНИЦЕФ: Јемен ќе остане без гориво и вакцини за еден месец

ТВ21 - 10.11.2017

Портпаролката на Детскиот фонд на ОН (УНИЦЕФ) во Јемен, Маритксел Релањо, денеска предупреди дека резервите на гориво во Јемен ќе траат до крајот на ноември и залихите на вакцини ќе бидат исцрпени за еден месец, ако воената коалиција предводена од ...

Јемен ќе остане без гориво и вакцини за еден месец

Идивиди - 10.11.2017

Портпаролката на Детскиот фонд на ОН (УНИЦЕФ) во Јемен, Маритксел Релањо, денеска предупреди дека резервите на гориво во Јемен ќе траат до крајот на ноември и залихите на вакцини ќе бидат исцрпени за еден месец, ако воената коалиција предводена од ...