TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Обликот на ушите го открива вашиот карактер

Курир - 09.11.2017

УШИ ПОД БРОЈ 1 Имате тесни уши! Луѓето со ваков облик на уши се познати по тоа што се силни и одлучни. Кога ќе замислите нешто, ништо не може да ве сопре во остварувањето на вашата цел. Другите луѓе ѝ се восхитуваат на вашата издржливост кога се во ...

Обликот на ушите го открива вашиот карактер

Press24 - 10.11.2017

Дали сте знаеле дека и обликот на ушите може да ви помогне да дознаете нешто повеќе за вашиот карактер? Погледнете ја сликата, пронајдете го обликот на вашите уши и научете интересни информации за себе.

Дознајте каков карактер имате- Обликот на ушите го открива тоа!

Пулс24 - 10.11.2017

Дали сте знаеле дека и обликот на ушите може да ви помогне да дознаете нешто повеќе за вашиот карактер? Погледнете ја сликата, пронајдете го обликот на вашите уши и научете интересни информации за себе.

Обликот на ушите го открива вашиот карактер

Маркукуле - 10.11.2017

Дали сте знаеле дека и обликот на ушите може да ви помогне да дознаете нешто повеќе за вашиот карактер? Погледнете ја сликата, пронајдете го обликот на вашите уши и научете интересни информации за себе.