TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стивен Ховарт сака да го спаси светот и за тоа бара само 200.000 долари

А1 On - 21.04.2017

Стивен Хауарт сака да го спаси светот од неминовна катаклизма и оценува дека за тоа му се потребни околу 200.000 австралиски долари. Хауарт, во рамки на програмата „Астероид шилд“ сака да направи прва подвижна опсерваторија во Австралија, со која ...

Тој бара 200.000 долари за да го спаси светот

Курир - 22.04.2017

Стивен Хауарт сака да го спаси светот од неминовна катаклизма и оценува дека за тоа му се потребни околу 200.000 австралиски долари. Хауарт, во рамки на програмата „Астероид шилд“ сака да направи прва подвижна опсерваторија во Австралија, со која ...

Сака да го спаси светот и за тоа му требаат само 200.000 австралиски долари

Таратур - 22.04.2017

Стивен Хауарт сака да го спаси светот од неминовна катаклизма и оценува дека за тоа му се потребни околу 200.000 австралиски долари. Хауарт , во рамки на програмата „Астероид шилд“ сака да направи прва подвижна опсерваторија во Австралија, со која ...

Сака да го спаси светот и за тоа бара само 200.000 долари

+инфо - 22.04.2017

Со подвижна опсерваторија во Австралија сака да крстосува по континентот во потрага по астероиди кои се на пат кон Земјата. Стивен Хауарт сака да го спаси светот од неминовна катаклизма и оценува дека за тоа му се потребни околу 200.000 австралиски ...