TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кризниот штаб на општина Велес бара поголема грижа за старите, изнемоштените и болните лица

Дума - 11.01.2017

Уште еден студен бран ќе ги зафати Велес и околните населени места од вечерва. Од Центарот за управување со кризи информираат дека Велес ќе се наоѓа во жолта фаза со екстремно ниски температури.

Спасена премрзната 80-годишна старица во Велес

Press24 - 11.01.2017

Милка Климкарова, 80-годишна старица во центарот на Велес била спасена од премрзнување во нејзиниот студен дом. Таа веднаш била однесена во велешката општа болница премрзната и прегладнета, пренесува Телеграф .

Спасена премрзната 80-годишна старица во Велес

Репортер - 11.01.2017

Милка Климкарова, 80-годишна старица во центарот на Велес била спасена од премрзнување во нејзиниот студен дом. Таа веднаш била однесена во велешката општа болница премрзната и прегладнета, пренесува Телеграф.

Драма во Велес: Спасена премрзната старица

Press24 - 12.01.2017

Осумдесетгодишната Милка Климкарова од месноста Дворови во центарот на Велес била спасена од премрзнување во нејзиниот студен дом. Старицата веднаш била однесена во Велешката општа болница на Интерното одделение, со премрзнатини на нозете и ...

Во Велес спасена премрзната 80-годишна старица

Телевизија Нова - 12.01.2017

Осумдесетгодишната Милка Климкарова од месноста Дворови во центарот на Велес била спасена од премрзнување во нејзиниот студен дом. Старицата веднаш била однесена во Велешката општа болница на Интерното одделение, со премрзнатини на нозете и ...

Во Велес спасена премрзната 80-годишна старица

БркајРабота - 13.01.2017

Осумдесетгодишната Милка Климкарова од месноста Дворови во центарот на Велес била спасена од премрзнување во нејзиниот студен дом. Старицата веднаш била однесена во Велешката општа болница на Интерното одделение, со премрзнатини на нозете и ...