TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Apple отвора нов податочен центар во Данска кој ќе работи исклучиво на обновлива енергија

Иновативност - 12.08.2017

Apple соопшти дека ќе инвестира 920 милиони долари во нов центар за податоци во Данска кој ќе биде втор ваков објект во државата кој ќе користи исклучиво обновлива енергија. Станува збор за вториот ваков центар за податоци на Apple отворен во оваа ...

Колку Apple чаосвници се продадени досега?

GSM.mk - 12.08.2017

Очигледно, продажбата на Apple часовниците оди подобро од очекувано.. Apple часовниците се најпродаваните паметни часовници во светот. Но, што значи тоа во однос на реални бројки? За жал, Apple не сподели повеќе информации.

Искрено признание од Apple

Авто Магазин - 11.08.2017

После години експериментирања и шпекулации, од Apple конечно дојде нешто конкретно за нивната автомобилска програма. На жалост на техно-фановите, вестите не се просперитетни - Apple ќе остане надвор од автомобилското производство, барем кога се ...