TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

10 Инстаграм профили за љубителите на внатрешниот дизајн

Friday.mk - 13.09.2017

Барате инспирација за внатрешниот дизајн во својот дом? Една од причините поради која постои Инстаграм е токму оваа. Социјалната мрежа е исполнета со инспиративни профили од различни области кои може навистина многу да им помогнат на луѓето.

Голема измама: Фотографиите на познатите убавици без шминка се лага?

Точка - 14.09.2017

Споменатиот тренд во теорија звучи одлично, но во пракса нештата се потполно поинакви. Што е најлошо од се', многу познати дами буквално ја подметнуваат својата наводно природна убавина, а којашто пак ја стекнале со најразлични третмани и зафати – ...