TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Телма анкета: Изедначени рејтинзите на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, како и меѓу нивните лидери

Телма - 19.05.2017

Доколку утре се одржат парламентарни избори ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ би биле речиси изедначени, ВМРО-ДПМНЕ би освило 24, 5 %, а СДСМ 23,7 % од гласовите, а речи идентична е разликата и во рејтингот кој го уживаат лидерите на двете партии Груевски и Заев ...

Заев го стигна Груевски во доверба кај граѓаните

Фокус - 19.05.2017

На прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски се определиле 25,8 отсто од анкетираните, а за лидерот на СДСМ, Зоран Заев, 24,8 отсто, покажува анкетата на телевизија „Телма“ и на Македонскиот ...

Груевски има доверба од 25,8% од гласачите, Заев 24,8%

МКД - 19.05.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски е политичарот на кого најмногу му веруваат граѓаните. Според анкетата на Телма и МЦМС, на прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за Груевски се определиле 25,8 отсто од анкетираните, а за лидерот ...

Анкета: ВМРО-ДПМНЕ води пред СДСМ за 0,8 отсто, а Груевски пред Заев за 1 процент

Мета - 19.05.2017

Доколку утре би се одржале избори, за ВМРО-ДПМНЕ би гласале 24,5 отсто од граѓаните, а за СДСМ 23,7 отсто, покажуваат резултатите од последната анкета на телевизија „Телма“ и на Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС).

АНКЕТА НА ТЕЛМА: Кој има повисок рејтинг Груевски или Заев?

Фактор - 19.05.2017

На прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски се определиле 25,8% од анкетираните, а за лидерот на СДСМ, Зоран Заев, 24,8%, покажува анкетата која ја спровела агенцијата „М-Проспект“ на барање на ...

Телма: 62,1 процент од граѓаните се за мирен трансфер на власта

Локално - 19.05.2017

Во анкетата на телевизија Телма и МЦМС на прашањето дали ВМРО-ДПМНЕ треба мирно да ја предаде власта на новото парламентарно мнозинство 62,1 проценти одговориле со ДА. 25,2 проценти од граѓаните одговориле со НЕ, а 12,7 проценти не одговориле или ...

ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ рамо до рамо по рејтингот, ги делат 0,8 отсто

МКД - 19.05.2017

Доколку утре би се одржале избори, за ВМРО-ДПМНЕ би гласале 24,5 отсто од граѓаните, а за СДСМ 23,7 отсто, покажуваат резултатите од последната анкета на Телевизија Телма и МЦМС. Според овие резултати, за ДУИ би гласале 8,5 отсто, за Движењето Беса ...

Анкета: ВМРО-ДПМНЕ со 24,5 % пред СДСМ со 23,7 %

Телма - 19.05.2017

ВМРО-ДПМНЕ 24,5 отсто, СДСМ 23,7 отсто. 0,8 проценти е разликата во рејтингот меѓу двете најголеми партии. Ова го покажува анкетата на Телма направена за емисијата Топ Тема на ваша страна.

Заев го стигна Груевски во популарноста, има 24,8%, наспроти 25,8 проценти доверба на Груевски

Локално - 19.05.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски е политичарот на кого најмногу му веруваат граѓаните. Според анкетата на Телма и МЦМС, на прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за Груевски се определиле 25,8 отсто од анкетираните, а за лидерот ...

Режимот на криминалот

Либертас - 18.05.2017

Не е ниту претерано, ниту песимистички, ниту преурането доколку порачам дека единствениот режим кој падна е режимот на Груевски. Но режимот на криминалот и корупцијата и понатаму ќе царува Пролетва барем, најважната политичка партија во Македонија е ...

Анкета: ВМРО-ДПМНЕ со 24,5 отсто пред СДСМ со 23,7 отсто

+инфо - 19.05.2017

За ДУИ би гласале 8,5 отсто, за Движењето Беса 3,7 отсто, за Алијансата за Албанците 1,8 отсто, а за ДПА 0,9 отсто, објави Телма. Доколку утре би се одржале избори, за ВМРО-ДПМНЕ би гласале 24,5 отсто од граѓаните, а за СДСМ 23,7 отсто, покажуваат ...

Анкета на Телма: ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ со изедначени рејтинзи пред давањето на мандатот

Либертас - 19.05.2017

ВМРО-ДПМНЕ 24,5 отсто, СДСМ 23,7 отсто. 0,8 проценти е разликата во рејтингот меѓу двете најголеми партии. Ова го покажува анкетата на Телма направена за емисијата Топ Тема на ваша страна.

Анкета на Телма и МЦМС: ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ изедначени

Фокус - 19.05.2017

Само 0,8 проценти е разликата во рејтингот меѓу двете најголеми партии во земјава, се вели во најновата анкета која ја изработи агенцијата М-Проспект на барање на Телма и МЦМС. На прашањето доколку утре се одржат парламентарни избори за кого е ...

Заев го стигна Груевски во популарноста, има 24,8%, наспроти 25,8 проценти доверба на Груевски

10без10 - 19.05.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски е политичарот на кого најмногу му веруваат граѓаните. Според анкетата на Телма и МЦМС, на прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за Груевски се определиле 25,8 отсто од анкетираните, а за лидерот ...

Режимот на криминалот

Репортер - 19.05.2017

Не е ниту претерано, ниту песимистички, ниту преурането доколку порачам дека единствениот режим кој падна е режимот на Груевски. Но режимот на криминалот и корупцијата и понатаму ќе царува Пролетва барем, најважната политичка партија во Македонија е ...

ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ рамо до рамо по рејтингот, ги делат 0,8 отсто

Стандард - 19.05.2017

Доколку утре би се одржале избори, за ВМРО-ДПМНЕ би гласале 24,5 отсто од граѓаните, а за СДСМ 23,7 отсто, покажуваат резултатите од последната анкета на Телевизија Телма и МЦМС. Според овие резултати, за ДУИ би гласале 8,5 отсто, за Движењето Беса ...

Анкета на Телма: Заев речиси со ист рејтинг како Груевски

Макфакс - 19.05.2017

ВМРО-ДПМНЕ со 24,5 отсто, а СДСМ со 23,7 отсто. Само 0,8 проценти е разликата во рејтингот меѓу двете најголеми политички партии според штотуку објавената анкета на Телевизија „Телма“. Тоа значи дека се топи поддршката за владеечката партија а расте ...

АНКЕТА НА ТЕЛМА: Рејтинзите на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ скоро еднакви

Фактор - 19.05.2017

Мала е разликата помеѓу рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ. Таа изнесува само 0,8%, се вели во најновата анкета која ја изработи агенцијата М-Проспект на барање на Телма и МЦМС. На прашањето доколку утре се одржат парламентарни избори за кого е ...

Анкета на Телма: Заев речиси со ист рејтинг како Груевски

Таратур - 20.05.2017

ВМРО-ДПМНЕ со 24,5 отсто, а СДСМ со 23,7 отсто. Само 0,8 проценти е разликата во рејтингот меѓу двете најголеми политички партии според штотуку објавената анкета на Телевизија „Телма“. Тоа значи дека се топи поддршката за владеечката партија а расте ...

Анкета на Телма: ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ со изедначени рејтинзи пред давањето на мандатот

Репортер - 19.05.2017

ВМРО-ДПМНЕ 24,5 отсто, СДСМ 23,7 отсто. 0,8 проценти е разликата во рејтингот меѓу двете најголеми партии. Ова го покажува анкетата на Телма направена за емисијата Топ Тема на ваша страна.

Анкета на Телма: Груевски паѓа, ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ со изедначени рејтинзи

Локално - 20.05.2017

ВМРО-ДПМНЕ 24,5 отсто, СДСМ 23,7 отсто. 0,8 проценти е разликата во рејтингот меѓу двете најголеми партии. Ова го покажува анкетата на Телма направена за емисијата Топ Тема на ваша страна.

Груевски со доверба од 25,8% од гласачите, Заев со 24,8%

еМагазин - 20.05.2017

Доколку утре би се одржале избори, за ВМРО-ДПМНЕ би гласале 24,5 отсто од граѓаните, а за СДСМ 23,7 отсто, покажуваат резултатите од последната анкета на телевизија „Телма“ и на Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС).

Заев и Груевски со ист рејтинг пред добивањето на мандатот

Либертас - 20.05.2017

На прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски се определиле 25,8 отсто од анкетираните, а за лидерот на СДСМ, Зоран Заев, 24,8 отсто, покажува анкетата на телевизија „Телма“ и на Македонскиот ...

Заев и Груевски со ист рејтинг пред добивањето на мандатот

Репортер - 20.05.2017

На прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски се определиле 25,8 отсто од анкетираните, а за лидерот на СДСМ, Зоран Заев, 24,8 отсто, покажува анкетата на телевизија „Телма“ и на Македонскиот ...

Силите на СДСМ и на ВМРО-ДПМНЕ речиси изедначени, покажува анкетата на „Телма“

Позитив.мк - 20.05.2017

Доколку утре би се одржале избори, за ВМРО-ДПМНЕ би гласале 24,5 отсто од граѓаните, а за СДСМ 23,7 отсто, покажуваат резултатите од последната анкета на телевизија „Телма“ и на Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС).