TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Колаж од славните личности кои починаа во 2017 година

Cooltura - 09.11.2017

Британскиот уметник Крис Бејкер креираше своја верзија на обвивката на култниот албум на „Битлси“ - „Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band". На него сепак, наместо членовите на бендот и нивните славни пријатели, се наоѓаат ликовите на личностите од ...

Колаж од славните личности кои починаа во 2017 година

Република - 09.11.2017

Британскиот уметник Крис Бејкер креираше своја верзија на обвивката на култниот албум на „Битлси“ – „Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”. На него сепак, наместо членовите на бендот и нивните славни пријатели, се наоѓаат ликовите на личностите од ...