TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Премиерот Заев претседаваше со министерската работна група за Планот 3-6-9: Прецизирани мерките и реформите од Планот ...

А1 On - 10.11.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска претседаваше со министерската работна група која ги презентираше реализирани реформи, како и следните чекори предвидени со Планот 3-6-9.

Владата се пофали дека од планот „3-6-9“ останале само „6-9“

Мета - 10.11.2017

На состанокот на министерската работна група денеска за реформите од планот „3-6-9“ било констатирано дека се исполнети сите предвидени мерки од неговата прва третина, односно од делот „3“, соопшти владината служба за информирање.

Премиерот Заев претседаваше со министерската работна група за Планот 3-6-9: Прецизирани мерките и реформите од Планот ...

Орбис - 10.11.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска претседаваше со министерската работна група која ги презентираше реализирани реформи, како и следните чекори предвидени со Планот 3-6-9.

Владата се пофали дека од планот „3-6-9“ останале само „6-9“

Либертас - 10.11.2017

На состанокот на министерската работна група денеска за реформите од планот „3-6-9“ било констатирано дека се исполнети сите предвидени мерки од неговата прва третина, односно од делот „3“, соопшти владината служба за информирање.

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9

+инфо - 10.11.2017

За текот на имплементацијата соодветно се информираат Собранието, ЕК и земјите-членки на ЕУ, како и граѓанското општество експертската и јавноста. Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот ...

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9...

Н.Македонија - 10.11.2017

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9 Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше ...

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9

Канал5 - 10.11.2017

Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот шест ...

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9

Стандард - 10.11.2017

Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот шест ...

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9

Сител - 10.11.2017

- Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот ...

Прецизирани мерките и реформите од вториот дел на Планот 3-6-9

Newsroom - 10.11.2017

Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот шест ...

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9

ТВ21 - 10.11.2017

Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот шест ...

Прецизирани мерките од делот шест од Планот 3-6-9

Локално - 10.11.2017

Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот шест ...

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9

Телма - 10.11.2017

Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот шест ...

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од планот „3-6-9“

Позитив.мк - 10.11.2017

Сите предвидени мерки од делот три од планот „3-6-9“ досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот ...

Прецизирани мерките од делот шест од Планот 3-6-9

МРТ - 10.11.2017

Министрите информираа дека е подготвен детален план за активностите и мерките кои треба да се реализираат во периодот до декември – јануари, кога ќе се финализира и делот шест од Планот 3-6-9.