TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владата утре ќе објави сет економски мерки

24 Вести - 13.09.2017

Владата утре ќе ги објави сетот мерки наменети за економијата. Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев најави дека мерките содржат три главни столба, ќе бидат подеднакво наменети и за домашните и странските инвестиции, а главен критериум ќе ...

Владата утре ќе објави сет економски мерки

А1 On - 13.09.2017

Владата утре ќе ги објави сетот мерки наменети за економијата. Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев денеска најави дека мерките содржат три главни столба, ќе бидат подеднакво наменети и за домашните и странските инвестиции, а главен ...

Владата утре ќе објави сет економски мерки...

Н.Македонија - 13.09.2017

Владата утре ќе објави сет економски мерки Владата утре ќе ги објави сетот мерки наменети за економијата. Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев денеска најави дека мерките содржат три главни столба, ќе бидат подеднакво наменети и за ...

Владата утре ќе објави сет економски мерки

+инфо - 13.09.2017

Мерките содржат три главни столба, ќе бидат подеднакво наменети и за домашните и странските инвестиции, а главен критериум е резултатот од работата. Владата утре ќе ги објави сетот мерки наменети за економијата, најави денеска вицепремиерот за ...

Владата утре ќе објави сет економски мерки

Шеталиште - 13.09.2017

Спонзорирано од СН ФИНАНСИИ Владата утре ќе ги објави сетот мерки наменети за економијата. Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев денеска најави дека мерките содржат три главни столба, ќе бидат подеднакво наменети и за домашните и ...

Владата утре ќе објави сет економски мерки

Сител - 13.09.2017

Владата утре ќе ги објави сетот мерки наменети за економијата. Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев денеска најави дека мерките содржат три главни столба, ќе бидат подеднакво наменети и за домашните и странските инвестиции, а главен ...

Владата утре ќе објави сет економски мерки

Алсат-М - 13.09.2017

Владата утре ќе ги објави сетот мерки наменети за економијата. Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев денеска најави дека мерките содржат три главни столба, ќе бидат подеднакво наменети и за домашните и странските инвестиции, а главен ...