TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ХИТ ВИДЕО: Ова е новиот ХИТ за ајварот (видео)

Exclusive.mk - 06.10.2017

Во голем ек е сезоната наподготвување на ајвар, а тоа ја иснпирираше екипата на „Солзи и смеа“ да ја сними песната „„Ти лути ајварот“. ...

ВИДЕО: Нов македонски ХИТ за ајварот, ќе се смеете цел ден

Орбис - 06.10.2017

Актерската екипа на Солза и Смеа инспирирана од подготовката на Ајварот објави песна со наслов „Ти лути ајварот“. Музиката ќе ви биде веќе позната, а за текстот оставаме да одлучите вие. Слушнете ја во ...

„Ти лути ајваро“- најновиот хит на „Солза и смеа бенд“ (видео)

Република - 05.10.2017

Бендот „Солза и смеа“ кој е познат по многу хитови и пародии на настани, во периодов во кој е актуелно подготвувањето на зимницата има нов хит. Станува збор за песната „Ти лути ајваро“ и веќе е хит на ...

(ВИДЕО) „Ти лути ајваро“- најновиот хит на „Солза и смеа бенд“

Скопје24 - 05.10.2017

Бендот „Солза и смеа“ кој е познат по многу хитови и пародии на настани, во периодов во кој е актуелно подготвувањето на зимницата има нов хит. Станува збор за песната „Ти лути ајваро“ и веќе е хит на јутјуб.