TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Целовечерен концерт на „Камерен оркестар ЕЛК“ од Кина во Кавадарци

А1 On - 12.08.2017

Целовечерен концерт на „Камерен оркестар ЕЛК“ од Кина се одржа синоќа на градскиот плоштад во Кавадарци, во организација на „Охридско лето”, Домот на културата „Иван Мазов-Климе” и кавадаречкиот градоначалник Алекснадар Панов.

Целовечерен концерт на „Камерен оркестар ЕЛК“ од Кина во Кавадарци

Сител - 12.08.2017

Целовечерен концерт на „Камерен оркестар ЕЛК“ од Кина се одржа синоќа на градскиот плоштад во Кавадарци, во организација на „Охридско лето”, Домот на културата „Иван Мазов-Климе” и кавадаречкиот градоначалник Алекснадар Панов.

Целовечерен концерт на „Камерен оркестар ЕЛК“ од Кина во Кавадарци

Канал 77 - 12.08.2017

Целовечерен концерт на „Камерен оркестар ЕЛК“ од Кина се одржа синоќа на градскиот плоштад во Кавадарци, во организација на „Охридско лето”, Домот на културата „Иван Мазов-Климе” и кавадаречкиот градоначалник Алекснадар Панов.