TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Барџиева – Трајковска: Порта Македонија може да остане без статусот културно наследство

24 Вести - 16.07.2017

Нема ништо спорно да се избрише статусот на културно наследство на музејот на ВМРО и порта Македонија, затоа што во моментот кога тој бил отворен сè уште го немал карактерот на музеј, вели Донка Барџиева - Трајковска, претседателка на Центарот за ...

Барџиева–Трајковска: Музејот на ВМРО може да остане без статусот културно наследство

Р.С.Европа - 16.07.2017

Нема ништо спорно да се избрише статусот на културно наследство на Музејот на ВМРО и Порта Македонија, затоа што во моментот кога тој бил отворен сè уште го немал карактерот на музеј, вели Донка Барџиева - Трајковска, претседателка на Центарот за ...

Барџиева–Трајковска: Музејот на ВМРО може да остане без статусот културно наследство

Либертас - 16.07.2017

Нема ништо спорно да се избрише статусот на културно наследство на Музејот на ВМРО и Порта Македонија, затоа што во моментот кога тој бил отворен сè уште го немал карактерот на музеј, вели Донка Барџиева – Трајковска, претседателка на Центарот за ...

Барџиева–Трајковска: Музејот на ВМРО може да остане без статусот културно наследство

+инфо - 16.07.2017

Барџиева-Трајковска смета дека Скопје 2014 треба да се врати во собранието и да се реши според законите. Нема ништо спорно да се избрише статусот на културно наследство на Музејот на ВМРО и Порта Македонија, затоа што во моментот кога тој бил ...

Барџиева–Трајковска: Музејот на ВМРО може да остане без статусот културно наследство

ТВ21 - 16.07.2017

Нема ништо спорно да се избрише статусот на културно наследство на Музејот на ВМРО и Порта Македонија, затоа што во моментот кога тој бил отворен сè уште го немал карактерот на музеј, вели Донка Барџиева – Трајковска, претседателка на Центарот за ...