TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новата балада на Сиа ќе ве натера да ја доживеете празничната магија (Видео)

Среќа.mk - 10.11.2017

Сиа ја објави втората песна од новиот празничен албум „Everyday is Christmas“. Песната “Snowman” го обединува нејзиниот нежен глас со инспиративна мелодија. Оваа балада со сигурност ќе ве натера да ја доживеете празничната магија.

Sia со нова балада „Snowman“

Идивиди - 10.11.2017

Сиа, вчеравечер изненади со нова песна од новиот празничен албум: „Everyday is Christmas“. Одлична балада која со сигурност ќе ве натера да ја доживеете празничната магија. Ова е втората официјална песна од новиот албум, а веќе излезе кон средината ...

Sia со нова песна „Snowman“

ЗаЗабава - 10.11.2017

Сиа сите успеа вчеравечер да ги изненади со нова песна од новиот празничен албум: „Everyday is Christmas“. Одлична балада која со сигурност ќе ве натера да ја доживеете празничната магија.