TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Слика која го запали Фејсбук: Владимир Путин во Црна Гора!

Вечер - 09.11.2017

Владимир Путин, во хотелот "Црна Гора" во Подгорица. На сликата која предизвика сензација на Фејсбук се гледа Владимир Путин, кога имал 27 години, во хотелот "Црна Гора" во Подгорица. Путин почнал да работи за КГБ 1975 година, што значи дека во ...

Слика која го запали Фејсбук: Владимир Путин во Црна Гора!

Република - 09.11.2017

На сликата која предизвика сензација на Фејсбук се гледа Владимир Путин, кога имал 27 години, во хотелот „Црна Гора“ во Подгорица. Путин почнал да работи за КГБ 1975 година, што значи дека во време кога е направена оваа бил релативно нов во службата.

Слика која го запали Фејсбук: Владимир Путин во Црна Гора!

Exclusive.mk - 09.11.2017

На сликата која предизвика сензација на Фејсбук се гледа Владимир Путин, кога имал 27 години, во хотелот „Црна Гора“ во Подгорица. Путин почнал да работи за КГБ 1975 година, што значи дека во време кога е направена оваа бил релативно нов во службата.