TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) „Адидас“ произведе патики отпорни на пиво

Репортер - 13.09.2017

Тимот на компанијата за спортска опрема, „Адидас“, произведе патики отпорни на пиво по повод одржувањето на „Октоберфест“, познатиот фестивал на пивото во Минхен, кој започнува за неколку недели.

(ВИДЕО) „Адидас“ произведе патики отпорни на пиво

Скопје24 - 13.09.2017

Тимот на компанијата за спортска опрема, „Адидас“, произведе патики отпорни на пиво по повод одржувањето на „Октоберфест“, познатиот фестивал на пивото во Минхен, кој започнува за неколку недели.