TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Иванов треба денес да го потпише ребалансот на буџетот

Алсат-М - 13.08.2017

Министерството за финансии очекува доцна вечерва претседателот Ѓорѓе Иванов да го потпише ребалансот на буџетот. Рокот од седум дена за потпис од шефот на државата истекува денеска. Откако ќе го потпише указот, тој излегува во Службен весник и ...

Иванов во законскиот рок ќе се изјасни за ребалансот на буџетот

МКД - 13.08.2017

Од кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов за потпишувањето на указот за ребалансот на буџетот информираат дека шефот на државата „секогаш се изјаснувал во законски предвидениот рок. Така ќе постапи и сега“.

Се чека Иванов да се врати од одмор и да го потпише ребалансот

ТВ21 - 13.08.2017

Доцна вечерва пред истекот на рокот, претседателот Ѓорѓе Иванов ќе го потпише ребалансот на буџетот, потврдуваат за ТВ21 од кабинетот на претседателот. Иванов е надвор од Македонија но сигурно ќе се врати пред полноќ и рокот ќе биде запазен.

Иванов ќе стави потпис на ребалансот на буџетот

Канал5 - 13.08.2017

Истекува крајниот рок до кога шефот на државата Ѓорге Иванов треба да го потпише ребалансот на буџетот кој веќе шест дена е во неговиот кабинет. Откако претседателот ќе го потпише указот за ребалансот на буџетот , законот излегува во Службен весник ...

Краен рок претседателот да го потпише ребалансот на буџетот

Р.С.Европа - 13.08.2017

Истекува крајниот рок во кој што претседателот Ѓорге Иванов треба да го даде својот потпис за ребалансот на буџетот, кој шести ден е во неговиот Кабинет. Иванов е на годишен одмор надвор од земјата.

Денеска краен рок за потписот на Иванов на ребалансот на буџетот

Нова ТВ - 13.08.2017

Денеска е крајниот рок до кога претседателот Ѓорге Иванов треба да го потпише ребалансот на буџетот, кој веќе шести ден е во неговиот Кабинет. Иванов е на годишен одмор надвор од земјата. -Очекуваме претседателот Иванов да го потпише указот за ...

Ребалансот на буџетот го чека претседателот, Иванов е на одмор

А1 On - 13.08.2017

Ребалансот на буџетот, кој беше изгласан од Закондавниот дом, шести ден чека потпис од претседателот Ѓорге Иванов за да биде објавен во „Службен весник“ и да стапи на сила. Утре е крајниот рок до кога Иванов треба да стави потпис, доколку го ...

Иванов денеска треба да го потпише ребалансот на буџетот

Локално - 13.08.2017

Министерството за финансии очекува доцна вечерва претседателот Ѓорѓе Иванов да го потпише ребалансот на буџетот. Рокот од седум дена за потпис од шефот на државата истекува денеска. Откако ќе го потпише указот, тој излегува во Службен весник и ...

Се чека Иванов да се врати од одмор и вечерва да го потпише ребалансот

Либертас - 13.08.2017

Доцна вечерва пред истекот на рокот, претседателот Ѓорѓе Иванов ќе го потпише ребалансот на буџетот, потврдуваат за ТВ21 од кабинетот на претседателот. Иванов е надвор од Македонија но сигурно ќе се врати пред полноќ и рокот ќе биде запазен.

Ребалансот на буџет чека потпис од Иванов

Фактор - 13.08.2017

Истекува крајниот рок до кој што шефот на државата, Ѓорге Иванов треба да го потпише ребалансот на буџетот. Ребалансот шести ден е во неговиот Кабинет, а претседателот е на годишен одмор надвор од земјата.

Денеска краен рокот за потпис на Иванов на ребалансот на буџетот

Press24 - 13.08.2017

Денеска е крајниот рок до кога претседателот Ѓорге Иванов треба да го потпише ребалансот на буџетот, кој веќе шести ден е во неговиот Кабинет. Иванов е на годишен одмор надвор од земјата. -Очекуваме претседателот Иванов да го потпише указот за ...

Иванов се уште не го потпишал ребалансот на буџетот

24 Вести - 12.08.2017

Ребалансот на буџетот шести ден стои во кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов непотпишан. Утре е крајниот рок до кога тој треба да го стави својот потпис, но најверојатно Иванов е на одмор надвор од државата.

Ребалансот на буџетот чека потпис од Иванов, рокот истекува утре

+инфо - 12.08.2017

Ако Иванов го пропушти рокот, треба на писмено да го извести Собранието за причините зошто не ставил потпис на ребалансот. Изгласаниот ребаланс на буџетот шести ден ќека потпис од претседателот Ѓорге Иванов.

Ребалансот на буџет чека потпис од Иванов

Тера - 13.08.2017

Истекува крајниот рок до кој што шефот на државата, Ѓорге Иванов треба да го потпише ребалансот на буџетот. Ребалансот шести ден е во неговиот Кабинет, а претседателот е на годишен одмор надвор од земјата.

Зошто Иванов не го потпишал ребалансот на буџетот?

Фактор - 12.08.2017

Ребалансот на буџетот шести ден стои во кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов непотпишан. Утре е крајниот рок до кога тој треба да го стави својот потпис, но најверојатно Иванов е на одмор надвор од државата, пренесува ТВ 24 .

Иванов никако да го потпише ребалансот на Буџетот

Локално - 12.08.2017

Ребалансот на буџетот шести ден стои во кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов непотпишан. Утре е крајниот рок до кога тој треба да го стави својот потпис, но најверојатно Иванов е на одмор надвор од државата.