TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тешка сообраќајка на Стража: Kомбе излетало во провалија

Република - 13.09.2017

Според првичните информации со кои располага полицијата, комбе со засега непознати регистрески ознаки од непознати причина излетало од патот во провалија и се превртело на покрив. Од полицијата додаваат дека увидот е во тек, по што ќе бидат познати ...

Тешка сообраќајка на Стража: Превртено комбе излетало во провалија

Exclusive.mk - 13.09.2017

Според првичните информации со кои располага полицијата, комбе со засега непознати регистрески ознаки од непознати причина излетало од патот во провалија и се превртело на покрив. Од полицијата додаваат дека увидот е во тек, по што ќе бидат познати ...

Тешка сообраќајка на Стража: Превртено комбе излетало во провалија

Курир - 13.09.2017

Комбе излета во провалија кај Стража. Според првичните информации со кои располага полицијата, комбе од непознати причина излетало од патот во провалија и се превртело на покрив. Од полицијата додаваат дека увидот е во тек, по што ќе бидат познати ...

Тешка сообраќајка на Стража: Превртено комбе излетало во провалија

Пулс24 - 13.09.2017

Комбе излета во провалија кај Стража. Според првичните информации со кои располага полицијата, комбе од непознати причина излетало од патот во провалија и се превртело на покрив. Од полицијата додаваат дека увидот е во тек, по што ќе бидат познати ...

Страотна сообраќајка на Стража - превртено комбе излетало во провалија

Press24 - 13.09.2017

Комбе излета во провалија кај Стража. Според првичните информации со кои располага полицијата, комбе од непознати причина излетало од патот во провалија и се превртело на покрив. Од полицијата додаваат дека увидот е во тек, по што ќе бидат познати ...

Страотна сообраќајка на Стража – Kомбе излетало во провалија и се превртело на покрив

Скопје24 - 13.09.2017

Комбе излета во провалија кај Стража. Според првичните информации со кои располага полицијата, комбе од непознати причина излетало од патот во провалија и се превртело на покрив. Од полицијата додаваат дека увидот е во тек, по што ќе бидат познати ...