TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наместо свадба, Лозано раскина со Савка

Репортер - 13.09.2017

Влатко Лозановски и неговата девојка Савка, ја раскинале долгогодишната врска. Се зборува дека Савка, со која популарниот пејач беше девет години во врска, пред извесно време се отселила од станот во Скопје, каде живееја заедно.

„Сродните души“ ја раскинаа свршувачката, Лозано не е повеќе со Савка

Република - 13.09.2017

Поп пејачот Влатко Лозаноски – Лозано, и моделот Савка Грачанин ја раскинаа свршувачката. Убавата валандовчанка, со која популарниот пејач беше девет години во врска, уште пред неколку месеци се отселила од станот во Скопје, каде живееја заедно ...

Лозано и Савка ја раскинаа свршувачката

Вечер - 13.09.2017

После 9 години врска, Влатко Лозановски и манекенката Савка Грачанин ја раскинаа свршувачката. После 9 години врска, Влатко Лозановски и манекенката Савка Грачанин ја раскинаа свршувачката.

Лозано и Савка ја раскинаа веридбата

Курир - 13.09.2017

Поп пејачот Влатко Лозаноски – Лозано и моделот Савка Грачанин ја раскинаа веридбата. Убавата валандовчанка, со која популарниот пејач беше девет години во врска, уште пред неколку месеци се отселила од станот во Скопје, каде живееја заедно ...

Лозано ја прекина долгогодишната врска

Пулс24 - 13.09.2017

Поп пејачот Влатко Лозаноски – Лозано и моделот Савка Грачанин ја раскинаа веридбата. Убавата валандовчанка, со која популарниот пејач беше девет години во врска, уште пред неколку месеци се отселила од станот во Скопје, каде живееја заедно ...

Лозано и Савка не се повеќе заедно – Ја раскинаа свршувачката

Скопје24 - 13.09.2017

Поп пејачот Влатко Лозаноски – Лозано, и моделот Савка Грачанин ја раскинаа свршувачката. Убавата валандовчанка, со која популарниот пејач беше девет години во врска, уште пред неколку месеци се отселила од станот во Скопје, каде живееја заедно ...

Лозано и Савка ја раскинаа свршувачката: По девет години љубов, се разделија пејачот и манекенката!

Турлитава - 13.09.2017

Поп пејачот и Евровизиски претставник на Македонија во 2013 година, Влатко Лозаноски – Лозано, и моделот Савка Грачанин ја раскинаа свршувачката. Убавата валандовчанка, со која популарниот пејач беше девет години во врска, уште пред неколку месеци ...