TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Разговори за отворените прашања меѓу Грција и Албанија на Крит

Сител - 09.11.2017

Министрите за надворешни работи на Грција и Албанија, Никос Коѕијас и Дитмир Бушати утре ќе почнат неколкудневна средба на островот Крит, на која ќе разговараат за отворените прашања меѓу двете држави, за кои Грција рече дека ќе се одразат и на ...

Министрите за надворешни работи на Грција и Албанија на средба на Крит

А1 On - 09.11.2017

Министрите за надворешни работи на Грција и Албанија, Никос Коѕијас и Дитмир Бушати утре ќе почнат неколкудневна средба на островот Крит, на која ќе разговараат за отворените прашања меѓу двете држави, за кои Грција рече дека ќе се одразат и на ...

Министрите за надворешни работи на Грција и Албанија на средба на Крит

Орбис - 09.11.2017

Министрите за надворешни работи на Грција и Албанија, Никос Коѕијас и Дитмир Бушати утре ќе почнат неколкудневна средба на островот Крит, на која ќе разговараат за отворените прашања меѓу двете држави, за кои Грција рече дека ќе се одразат и на ...