TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гала концерт на учесниците на Меѓународниот арт фестивал „Езерски бисери“

А1 On - 12.08.2017

Во Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга вечер традиционално по четиринаесетти пат, ќе се одржи Гала концертот на најдобрите натпреварувачи од Арт фестивалот „Езерски бисери“. Меѓународниот арт фестивал – натпревар „Езерски бисери“ е ...

Гала концерт на учесниците на Меѓународниот арт фестивал „Езерски бисери“

Република - 12.08.2017

Во Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга вечер традиционално по четиринаесетти пат, ќе се одржи Гала концертот на најдобрите натпреварувачи од Арт фестивалот „Езерски бисери“. Меѓународниот арт фестивал – натпревар „Езерски бисери“ е ...

Гала концерт на учесниците на Меѓународниот арт фестивал „Езерски бисери“

Сител - 12.08.2017

Во Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ - Струга вечер традиционално по четиринаесетти пат, ќе се одржи Гала концертот на најдобрите натпреварувачи од Арт фестивалот „Езерски бисери“. Меѓународниот арт фестивал – натпревар „Езерски бисери“ е ...

Гала концерт на учесниците на Меѓународниот арт фестивал „Езерски бисери“

ТВ21 - 12.08.2017

Во Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга вечер традиционално по четиринаесетти пат, ќе се одржи Гала концертот на најдобрите натпреварувачи од Арт фестивалот „Езерски бисери“. Меѓународниот арт фестивал – натпревар „Езерски бисери“ е ...

Интернационален Арт Фестивал Езерски Бисери 2017 во Струга

+инфо - 12.08.2017

Најдобрите македонски учесници добиваат шанса да настапат на повеќе реномирани светски фестивали, меѓу кои и „Славјански Базар“ во Белорусија. Традиционално, по четиринаесетти пат, вечерва, од 21 часот, во големата сала на Центарот за култура „Браќа ...

Гала концерт на учесниците на Меѓународниот арт фестивал „Езерски бисери“...

Н.Македонија - 12.08.2017

Гала концерт на учесниците на Меѓународниот арт фестивал „Езерски бисери“ Во Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ - Струга вечер традиционално по четиринаесетти пат, ќе се одржи Гала концертот на најдобрите натпреварувачи од Арт фестивалот ...