TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џенифер Анистон и Риз Витерспун повторно заедно на ТВ по Пријатели

ЗаЗабава - 10.11.2017

Џенифер Анистон и Риз Витерспун добија зелено светло за реализација на нова серија, која ќе ја гледаме наредна година. Нарачани се две сезони на сеуште неименуваната серија, која ќе се работи за луѓе кои работат на една утринска ТВ емисија и кои се ...

Џенифер Анистон се врати во игра

Локално - 09.11.2017

Епл нарача телевизиска серија со Џенифер Анистон и Рис Витерспун, кои во моментов се две од најуспешните актерки во царството на филмската индустрија. Ова е најјасен сигнал од техничкиот гигант до денес за неговата намера да дојде до експлозија по ...

Џенифер Анистон и Риз Витерспун повторно заедно на ТВ по Пријатели

Скопје24 - 10.11.2017

Џенифер Анистон и Риз Витерспун добија зелено светло за реализација на нова серија, која ќе ја гледаме наредна година. Нарачани се две сезони на сеуште неименуваната серија, која ќе се работи за луѓе кои работат на една утринска ТВ емисија и кои се ...