TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Аудициите на дечињата од Stranger Things

Црнобело - 10.11.2017

Stranger Things е моменталната хит серија и нема човек кој не ја следи. А, кое детенце како поминало на аудициите може да погледнете во краткото ...

Ѕвездата на „Stranger Things“ им одговори на луѓето кои го вознемируваат

Кајгана - 09.11.2017

Фин Вулфхард, актерот од популарната серија „Stranger Things“ беше вербално нападнат откако не реагираше со враќање на поздравот на толпата луѓе кои го чекаа него и останатите актери од серијата.